Skip to content

Ομάδα & Ρόλοι

Δώστε στους συναδέλφους σας τη δική τους πρόσβαση και ελέγξτε τι επιτρέπεται να κάνει ο καθένας.

Πρόσκληση μέλους

  1. Μεταβείτε στο Dashboard → Ομάδα (app.qr3.app/dashboard/team).
  2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του ατόμου, επιλέξτε έναν ρόλο και κάντε κλικ στο Προσθήκη.
  3. Αλλάξτε τον ρόλο ενός μέλους ανά πάσα στιγμή μέσω του αναπτυσσόμενου μενού ή αφαιρέστε το.

Άνοιγμα του χώρου εργασίας της ομάδας (για προσκεκλημένους)

Κάθε λογαριασμός qr3 έχει τον δικό του, προσωπικό χώρο εργασίας («Ο χώρος εργασίας μου») — εκεί είστε Διαχειριστής. Αν προστεθείτε επιπλέον σε μια ομάδα, ο χώρος εργασίας της ομάδας εμφανίζεται στο Dashboard → Χώροι εργασίας (app.qr3.app/dashboard/workspaces).

  1. Μεταβείτε στο Dashboard → Χώροι εργασίας.
  2. Κάντε κλικ στο Αλλαγή στον χώρο εργασίας της ομάδας.
  3. Τα «QR-Codes», «Ομάδα» και «Analytics» δείχνουν τώρα τα κοινά δεδομένα της ομάδας. Ο ρόλος σας στον χώρο εργασίας της ομάδας είναι ο ρόλος που σας έχει ανατεθεί — στον προσωπικό χώρο εργασίας παραμένετε Διαχειριστής.

Ρόλοι

ΡόλοςΜπορεί να δειΜπορεί να δημιουργήσει/επεξεργαστεί κώδικεςΜπορεί να διαγράφει κωδικούςΜπορεί να διαχειριστεί μέληΔιαχείριση χρέωσης
Διαχειριστής✓✓✓✓✓
Συντάκτης✓✓✓——
Συνεργάτης (χωρίς διαγραφή)✓✓———
Αναγνώστης✓— (μόνο ανάγνωση)———

Ορατότητα

Οι κωδικοί είναι ορατοί σε όλους στον Workspace. Οι ρόλοι ελέγχουν τις αλλαγές, όχι την ορατότητα: ένας Αναγνώστης βλέπει όλους τους κωδικούς και τα στατιστικά, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει, να επεξεργαστεί ή να διαγράψει τίποτα. Ένας Συνεργάτης (χωρίς διαγραφή) εργάζεται όπως ένας Συντάκτης — δημιουργεί και επεξεργάζεται κωδικούς, αρχεία και πάσα —, αλλά δεν μπορεί να διαγράψει τίποτα (και δεν μπορεί να δημιουργήσει κλειδιά API) — η διαγραφή παραμένει αποκλειστικό δικαίωμα των Συντακτών και των Διαχειριστών. Μόνο οι Διαχειριστές μπορούν να προσκαλούν/αφαιρούν μέλη και να αλλάζουν ρόλους. Ο ιδιοκτήτης του οργανισμού δεν μπορεί να αφαιρεθεί και ο τελευταίος Διαχειριστής δεν μπορεί να υποβιβαστεί.

Και η χρέωση προορίζεται αποκλειστικά για τους Διαχειριστές: οι αναβαθμίσεις προγραμμάτων και η πύλη πελατών Stripe (μέθοδοι πληρωμής, τιμολόγια, ακύρωση) αφορούν πάντα ολόκληρο τον οργανισμό — στον χώρο εργασίας ομάδας δηλαδή τη συνδρομή της ομάδας. Όλοι οι άλλοι ρόλοι βλέπουν την επισκόπηση των προγραμμάτων, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα.

Σχετικά